Kotipihan kuvia

Aluksi hiukan henkilötietoja:

Nimeni on siis Matti Hirvonen, mutta sehän ei ole suinkaan oma vikani, niinkuin ei sekään, että olen jo yli kahekskymppinen. Asun Täällä Pohjois- Karjalassa, itäsuomessa (lue länsivenäjällä), Rääkkylän pitäjässä,siis kaikenkaikkiaan maailman keskipisteessä. Perheeseen kuuluu lisäkseni vaimo Pirkko(varsinainen perheenpää) ja aikamiespoika Juha, joka asuu omassa huushollissaan Kaskisissa ystävänsä Marikan kanssa. Hän muuten harrastelee suurinpiirtein samoja asioita kuin isänsä, ei ehkä aivan kaikkia, mutta hän onkin hiukan nuorempi.
Koulutukseltani olen rakennusmestari. Vuodesta -87 eläkkeellä silmäsairauden takia. Vaatimattoman elämäntyöni tein tielaitoksen palveluksessa. Suurimman osan ajasta rakennellen teitä ja siltoja, reilut pari vuotta koulutussuunnittelijana TVH:n leivissä vastuualueena työntekijöiden työnopastuksen kehitteleminen.

Ja tässä muutamia harrastuksiani:

Öljyvärimaalaus. piirtäminen,koristeveisto ja muut puutyöt,purjelaivojen pienoismallien rakentelu, pienoisrautatie,musiikki(hanuri,viulu,kitara),
matkailu(nelisenkymmentä maata nähty),kuntoilu(hiihto,lenkkeily,pyöräily),puutarhan hoito, postimerkkeily ja ennenkaikkea tietokoneilu.